Μπορούμε τελικά;;; Βεβαίως!!!

Το Τμήμα Ένταξης του Γυμνασίου Κορινού (με συνοδούς τον Διευθυντή κο Κωνσταντίνου Αθανάσιο και εκπαιδευτικούς τον κο Μπουροζίκα Δημήτριο και την κα Υφαντίδου Λυδία) δήλωσε έμπρακτα ότι μπορούμε όχι απλά να συνυπάρξουμε,

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023

Με  μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, υλοποιήθηκε  στο Γυμνάσιο Κορινού  η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023» με κοινό  σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Συμμετοχή στους Σχολικούς Αγώνες Γυμνασίων!

Στο Β' ΔΑΚ  πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24 Μαΐου και Παρασκευή 26 Μαΐου οι  Σχολικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου και Πετοσφαίρισης.

Συμμετοχή σε αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι “Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ” Γυμνασίων του Δήμου Κατερίνης με σύνθημα «Παίζω & Αθλούμαι ...Επιτέλους» της Δ/νσης  Δ.Ε. Πιερίας, σχολικού έτους 2022-2023,  για τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης & της Χειροσφαίρισης.   Το σχολείο μας συμμετείχε στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Με  μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, υλοποιήθηκε  στο Γυμνάσιο Κορινού  η «9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022» με κοινό  σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Αθλητικές δραστηριότητες στη λήξη της σχολικής χρονιάς!

Με τις καθιερωμένες αθλητικές εκδηλώσεις έληξε η φετινή σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Κορινού.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες

Από τους μαθητές της Β΄τάξης Αγάπιο Αβραμίδη, Παντελή Σταθάκη και Αστέριο Τσολακάκη

Όλοι γνωρίζουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική πόλη της υφηλίου. Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το 2004, οπότε η Αθήνα διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ολυμπιάδα εκείνης της χρονιάς. Λίγοι όμως είναι ενημερωμένοι ότι μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες διεξάγονται και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες.