ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο Γυμνάσιο Κορινού κατά το σχολικό έτος 2022-23

Image
  1. Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων: "Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων". Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Γατσιού Όλγα, κλ. ΠΕ02 και συμμετέχουν 21 μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Α1.
  2. Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: "Παράδοση και μνημεία της περιοχής". Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Λάζος Χρήστος, κλ. ΠΕ04.05 και συμμετέχουν 16 μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Β3.
Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος "Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων", οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Α1 διακόσμησαν ξύλινους σελιδοδείκτες, με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας αλλά και την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της φαντασίας τους.

Image

Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο Γυμνάσιο Κορινού κατά το σχολικό έτος 2021-22

Image
  1. Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο «Δεν καπνίζω, γυμνάζομαι» και υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Πούτη Ιωάννη. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν 17 μαθητές/τριες του τμήματος Α2.
  2. Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τίτλο «Οι ήρωες των βιβλίων» και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Αλμπανίδου Ελένη, κλ. ΠΕ02. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 17 μαθητές/τριες του τμήματος Α1.
  3. Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τίτλο «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής» και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γατσιού Όλγα, κλ. ΠΕ02. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 17 μαθητές/τριες του τμήματος Α2.
  4. Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τίτλο «Φιλαναγνωσία» και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ασλανίδου Άννα, κλ. ΠΕ02. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 21 μαθητές/τριες του τμήματος Β2.
  5. Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Φυτώρια στο Σχολείο» και υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Λάζο Χρήστο, κλ. ΠΕ04.05. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 22 μαθητές/τριες του τμήματος Β1.