ΓΙΟΡΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικος στολισμός του Γυμνασίου Κορινού!!!

Οι μαθητές του Γυμνασιού Κορινού γέμισαν με χαρά, χρώμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση κάθε γωνία του σχολείου...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ!!!

Tην Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 11:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κορινού ημερίδα με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης στο Γυμνάσιο Κορινού!!!

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης στο Γυμνάσιο Κορινού. Έγινε παρουσίαση του σημαντικού έργου που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ενημερώθηκαν για τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας και την αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς.

Σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθώς και για τη γιορτή της Σημαίας.

Αγιασμός στο Γυμνάσιο Κορινού!

Στην αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό βρέθηκαν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Ενδοσχολική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την Ενδοσχολική Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Κορινού κατά το διάστημα Μαρτίου-Μαΐου 2023 οι εξής επιμορφωτικές δράσεις:

Αποφοίτηση της Γ’ τάξης!

Μέσα σε κλίμα έντονης φόρτισης με τα συναισθήματα να περισσεύουν, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29-5-2023 σύντομη εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών και μαθητριών της Γ΄τάξης του σχολείου μας.

Δράση για υγιεινή διατροφή των εφήβων!

Στην εκπνοή της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Κορινού την Πέμπτη 25-5-2023 η δράση για την υγιεινή διατροφή στην εφηβική ηλικία.

Σχολική Γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 η εορταστική εκδήλωση του Γυμνασίου Κορινού για την επέτειο εξέγερσης των Ελλήνων την 25η Μαρτίου του 1821.