Συμμετοχή σε αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι “Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ” Γυμνασίων του Δήμου Κατερίνης με σύνθημα «Παίζω & Αθλούμαι ...Επιτέλους» της Δ/νσης  Δ.Ε. Πιερίας, σχολικού έτους 2022-2023,  για τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης & της Χειροσφαίρισης.   Το σχολείο μας συμμετείχε στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

 

Η μεικτή ομάδα κοριτσιών και αγοριών του Γυμνασίου Κορινού, παίζοντας τέσσερις αγώνες έδειξαν  ήθος, αξιοπρέπεια και ανταποκρίθηκαν στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι!

Οι μαθητές και μαθήτριες διασκέδασαν για περισσότερο από τέσσερις ώρες στο παρκέ, γνωρίζοντας τα μυστικά του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και παίζοντας όλοι με όλους, χωρίς μάλιστα να κρατάνε νικητή ή σκορ και χωρίς διαιτητή!

 

Σκοπός των αθλοπαιδιών είναι οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με μαθητές άλλων σχολείων και επίσης να αναπτύξουν το αίσθημα του υγιούς συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση του δήμου Κατερίνης εκπλήρωσε στο μέγιστο βαθμό την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, στα σχολεία που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη μεικτή ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Γυμνασίου Κορινού και στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Γιάννη Χατζηπουργάνη!

 

 

Σύνθεση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης:

Αντωνιάδου Θεοφίλη

Παρούση Μαρία

Δοβλέτογλου Δήμητρα

Οφείδου Αναστασία

Μπλατσιώτης Νικόλαος

Σπυρλίδης Νικόλαος

Κολουκουργιώτης Γιώργος

Μπεζάτι Ορέστης

Μπάναλης Χρήστος

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Χριστοφορίδης Αλέξανδρος

Ζαμαντζάς Νικόλαος

 

Συνοδός εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής:

Ιωάννης Χατζηπουργάνης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ