NEA/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

'Εκδοση αποτελεσμάτων-Εγγραφές νέου σχολικού έτους

Σας ενημερώνουμε ότι η έκδοση των αποτελεσμάτων των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων θα γίνει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022.

Εντός δύο εργάσιμων ημερών από την έκδοση των αποτελεσμάτων, οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο, με την οποία ζητούν την αναβαθμολόγηση γραπτού δοκιμίου. Η αίτηση συνοδεύεται με το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε γραπτό δοκίμιο.

Η επίδοση της τελικής βαθμολογίας θα γίνεται αποκλειστικά στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 από τις 08:30 έως τις 13:00. Την ίδια περίοδο θα γίνονται και οι εγγραφές /επανεγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών θα συμπληρώνουν στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση του  ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνονται:

  • Η νομιμότητα της άσκησης της κηδεμονίας.
  • Η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας.
  • Η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για την παραλαβή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα SMS.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που θα εγγραφούν για πρώτη φορά στην Α’ τάξη δεν θα χρειαστεί να προσκομίσουν επιπλέον δικαιολογητικά, καθώς αυτά έχουν αντληθεί ηλεκτρονικά από το Εθνικό Δημοτολόγιο.

Μαζί με την εγγραφή/επανεγγραφή θα καταβάλλεται και η οικονομική συνδρομή για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Για τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης θα γίνει ηλεκτρονική εγγραφή από τους γονείς-κηδεμόνες στο λύκειο της επιλογής τους, μέσω της πλατφόρμας https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/ όταν αυτή ενεργοποιηθεί.

 

Έντυπα εγγραφών-επανεγγραφών

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΟΝΕΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΗ-ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (Α' ΤΑΞΗ)

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (Α' ΤΑΞΗ)