NEA/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση γονέων για συμμετοχή σε βιωματικό εργαστήριο

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης «Συμμετοχή των γονέων στη σχολική ζωή», το Γυμνάσιο Κορινού προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου να συμμετάσχουν στο βιωματικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30, με θέμα: «Διαχείριση του θυμού».

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα, μπορεί όμως να γίνει τοξικό, όταν ξεφύγει από τον έλεγχό μας και συνήθως μετανιώνουμε για ό,τι είπαμε ή κάναμε… Τα παιδιά θυμώνουν με το παραμικρό και αντιδρούν με φωνές, κραυγές ακόμα και κλάματα, ενώ κάποια άλλα σιωπούν και φεύγουν. Ο θυμός του παιδιού προκαλεί θυμό και στους γονείς. Πώς μπορούμε λοιπόν να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο; Ελάτε να ανακαλύψουμε βιωματικά τρόπους διαχείρισης του θυμού για εμάς και τα παιδιά μας! 

Η διαδραστική παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου από την κ. Λυδία Υφαντίδου, Φιλόλογο Ειδικής Αγωγής και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες να δηλώσουν συμμετοχή μέσω e-mail ή τηλεφωνικά (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2351041487) μέχρι την Τρίτη 28-2-2023, λόγω περιορισμένων θέσεων.